fbpixel
Design

Mer än färg & form.

Digital design är mer än färg & form. När vi säger design menar vi den sammantagna känslan, uttrycket och funktionen hos den tjänst eller produkt vi utvecklar. Användarvänlighet, struktur, navigation, tilltal, tonalitet är alla viktiga delar av vårt designarbete.

På Wonderfour har vi lång erfarenhet av att formge med ett digitalt fokus. Snart tjugo år faktiskt. Vi vet att digital design handlar om problemlösning. Att på riktigt sätta sin in i användarens behov.

Allt vårt arbete sker agilt. Vi presenterar helst inte färdiga koncept/skisser på allt innehåll, utan väljer ut de kritiska vyerna i ett projekt. Vi arbetar enligt en iterativ process där ”fail early” och snabb ”time to market” inte bara är floskler utan något som vi vet ger konkurrensfördelar i ett föränderligt digitalt landskap.

Vi tillämpar något vi kallar designkvalitéstämpeln – eller ”Designer Approved”. Enkelt kan det sammanfattas med att du kan känna dig trygg i att ansvarig formgivare följer ditt projekt från start till mål. Ett vanligt problem är annars att utvecklare får ta över färdiga skisser, som sedan omtolkas och sedan i slutändan kan bli väldigt annorlunda än den lösning byrån och beställaren kommit överens om. Inte hos oss.

Form, funktion & kommunikation – det är i samspelet som underverk skapas.

Usability test
Prototyp
Branding
UX
UI
Wireframes

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta vår vd och projektledare Lena Fischer på lena@wonderfour.se eller 070-710 83 43.

 

 

 

SparaSpara

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
Jag måste säga att ni har varit den mest proffsiga webbyrå jag har varit med om. Jag har varit med om ett flertal webbprojekt och ni är bara bäst.
- Marie Broholmer, Webbredaktör Centrum för Idrottsforskning
Om du emellanåt vill ha vår - digitalbyrån Wonderfour - syn på nyheter i gränslandet tech & media, ja då ska du omedelbart prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrå & webbyrå i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

Vi är helt klimatkompenserade via GoClimateNeutral

På digitalbyrån Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumärken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjälper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehåll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er närvaro i sociala medier. Visst låter det bra? Tillsammans gör vi ert nästa digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!