Awwwards
Design

Mer än färg & form.

Digital design är mer än färg & form. När vi säger design menar vi den sammantagna känslan, uttrycket och funktionen hos den tjänst eller produkt vi utvecklar. Användarvänlighet, struktur, navigation, tilltal, tonalitet är alla viktiga delar av vårt designarbete.

På Wonderfour har vi lång erfarenhet av att formge med ett digitalt fokus. Snart tjugo år faktiskt. Vi vet att digital design handlar om problemlösning. Att på riktigt sätta sin in i användarens behov.

Allt vårt arbete sker agilt. Vi presenterar helst inte färdiga koncept/skisser på allt innehåll, utan väljer ut de kritiska vyerna i ett projekt. Vi arbetar enligt en iterativ process där ”fail early” och snabb ”time to market” inte bara är floskler utan något som vi vet ger konkurrensfördelar i ett föränderligt digitalt landskap.

Vi tillämpar något vi kallar designkvalitéstämpeln – eller ”Designer Approved”. Enkelt kan det sammanfattas med att du kan känna dig trygg i att ansvarig formgivare följer ditt projekt från start till mål. Ett vanligt problem är annars att utvecklare får ta över färdiga skisser, som sedan omtolkas och sedan i slutändan kan bli väldigt annorlunda än den lösning byrån och beställaren kommit överens om. Inte hos oss.

Form, funktion & kommunikation – det är i samspelet som underverk skapas.

Vår arbetsprocess:

Arbetsprocess Wonderfour webbyrå

 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta vår vd och projektledare Lena Fischer på lena@wonderfour.se eller 070-710 83 43.

 

 

 

Söker du en digitalbyrå som tänker redaktionellt?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Så arbetar vi
”Professionella, snabba, kreativa, lösningsorienterade och pedagogiska. Det går inte att beskriva det på ett annat sätt: Wonderfour är verkligen vår digitala bästis.”
- Susanna Thulé, Business Arena
Om du emellanåt vill ha vår syn på nyheter inom gränslandet tech & media så ska du självklart prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev.
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.